Nyt tag i Nordsjælland

Tømrer- og Snedkerfirmaet Thøger Larsen & Søn A/S tilbyder lægning af nyt tag i Nordsjælland.
Fra vores base i Fredensborg, kører vi i hele Nordsjælland.
Kontakt os

Thøger Larsen & Søn har specialiseret sig i tagdækning i Nordsjælland, som vi mestrer på højeste niveau. Det er blot én af vores ydelser, som vi tilbyder til et stort geografisk område. Vi står klar med et tilbud til dig, der søger professionel tagdækning. Trænger dit hus til nyt tag i Nordsjælland, kommer vi dig til undsætning, så du ikke selv skal bruge tid og kræfter på det.

Eksperter i at lave nyt tag i Nordsjælland

Vil du have udskiftet dit tag, kan du med fordel kontakte os. Vi er eksperter i at sætte nyt tag op i Nordsjælland, hvilket kan komme dig til gode. Er dit tag slidt eller utæt, så kan du få det udskiftet. Når taget udskiftes, kan der samtidig efterisoleres, så du opnår en mere energirigtig bolig. Desuden kan der monteres ovenlysvinduer, som giver hele din bolig og indemiljø et kæmpe løft.

At få skiftet tag på et hus er altid en god investering, da det er med til at forøge husets værdi betydeligt. Fra vores base i Fredensborg, kører vi til Hillerød, Humlebæk, Helsingør og resten af Nordsjælland.

Vi tilbyder næsten alle former for tagdækning i Nordsjælland, og vi arbejder med mange forskellige tagtyper, så du kan få lige præcis dét tag, som du ønsker. I den anledning yder vi professionel rådgivning og sparring.

Udskiftning af tag - Nye tagspær

Få et tilbud på tagdækning i Nordsjælland

Du har rig mulighed for at anmode om et uforpligtende tilbud på tagdækning i Nordsjælland, hvis du ønsker kompetent hjælp. Vi er tagspecialister, hvorfor du kan være helt tryg ved at overlade dit projekt til os. Vi sætter pris på åben kommunikation og høj faglig kvalitet, som er opskriften på et tilfredsstillende samarbejde for begge parter.

Vi sørger for, at dit hus bliver udstyret med et nyt tag, som vil holde sig pænt og funktionelt i mange år fremover. Er det noget, der fanger din interesse, kan du kontakte os allerede i dag. Vi vil sætte stor pris på at blive en del af dit projekt.

Udskiftning af tag - Tømrer lægger tagisolering