Nyt tag i Fredensborg

Tømrer- og Snedkerfirmaet Thøger Larsen & Søn A/S udfører både tagrenovering og lægning af nyt tag i Fredensborg.

Kontakt os

Thøger Larsen & Søn er specialister i tagdækning i Fredensborg. Vi har flere års erfaring som tagdækkere, og vi garanterer arbejde på højt niveau. Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på et nyt tag i Fredensborg, er du velkommen til at kontakte os. Vi vender hurtigt tilbage med et tilbud til en konkurrencedygtig pris.

 

Få tagrenovation i Fredensborg

Sidder du med overvejelserne om et nyt tag eller en tagrenovering i Nordsjælland, så er du kommet til det rette sted. Hos Thøger Larsen & Søn tilbyder vi begge dele. Med flere års erfaring i branchen, har vi helt styr på tagdækningen af et nyt tag i Fredensborg og omegn. 

Vi kan klare enhver type tagdækning og tagrenovering samtidig med, at vi kan kan rådgive dig om, hvilke løsninger der bedst matcher dine ønsker og behov. Vi ved, at der skal træffes mange beslutninger i forbindelse med tagdækning af et nyt tag i Fredensborg, og derfor hjælper vi dig også gerne med at finde ud af, hvad der bedst kan betale sig for dig. 

 

Kontakt os for lægning af nyt tag i Fredensborg

Tænker du på at renovere dit gamle tag, så står vi gerne for arbejdet. Vi ved, at det er en større beslutning at træffe, om taget skal udskiftes helt eller blot renoveres. Er du i tvivl om, hvilken løsning, der er bedst for dig, rådgiver vi dig gerne. Vi har flere års solid erfaring med tagrenovering i Fredensborg og omegn og deler gerne ud af vores viden.

Hvis selve tagbelægningen er helt nedslidt, er det bedst med et nyt tag. Er tagkonstruktionen derimod tilstrækkelig solid og hældningen optimal, anbefaler vi, at du beholder begge dele, og at vi kun skifter lægterne ud. Kontakt os gerne ved spørgsmål angående tagrenovering i Fredensborg. 

Hvad er prisen på et nyt tag i Fredensborg?

Uanset om du ønsker et helt nyt tag eller en blot en tagrenovering, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan både hjælpe med tagdækning af tegl-, skifer-, tagpap- og fibercementtag samt flere andre tagtyper. Prisen på et nyt tag i Fredensborg afhænger dels af typen og dels af, hvor stort taget er. 

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Udfyld vores kontaktformular her på siden, så vender vi hurtigt tilbage. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 21 72 76 43 eller 26 81 35 63.