Nyt tag i Espergærde

Tømrer- og Snedkerfirmaet Thøger Larsen & Søn A/S tilbyder lægning af nyt tag i Espergærde samt resten af Nordsjælland.

Kontakt os

Thøger Larsen & Søn er specialister i tagdækning i Espergærde. Vi er beliggende i Fredensborg, men kommer jævnligt til Espergærde for tagdækning. Skal du have nyt tag i Espergærde, er du derfor velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.
Vi er faglærte håndværkere, som stolt udfører arbejde af højeste kvalitet.

 

Få lagt nyt tag

Er dit tag slidt og trænger til en udskiftning, så er du kommet til det rette sted. Med stor erfaring, ekspertise og solidt håndværk hjælper vi dig med at udskifte dit gamle tag. Vi kan lægge et nyt tag i Espergærde til fornuftige og konkurrencedygtige priser. 

Thøger Larsen & Søn er din lokale tageksperter i Espergærde. Vi har flere års erfaring med tagdækning og kan arbejde med en række forskellige tagtyper. Vi tilbyder alt fra renovering til tagdækning i forbindelse med et nyt tag i Espergærde. 

Et nyt tag kan virkelig få dit hus til at shine igen, og så øger det samtidig værdien på din bolig. Samtidig har du også mulighed for at få efterisoleret, hvilket kan spare dig på varmeregningen og gøre boligen mere energirigtig. Skal du have et nyt tag i Espergærde, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Professionel tagrenovering i Espergærde

Vi har gennem årene specialiseret os i tagdækning. Vi er beliggende i Fredensborg, men kører i hele Nordsjælland. Heriblandt Espergærde. 

Vores ekspertise giver os mulighed for at kunne tilbyde rådgivning og vejledning i forbindelse med tagdækning i Espergærde. Vi lytter til dine drømme og behov, og sammen afsøger vi hvilke løsninger, der giver bedst mening for dit hus.

Er tagkonstruktionen stadig stabil og solid, så behøver du måske ikke at udskifte hele taget. Her kan en tagrenovering ofte være tilstrækkelig. Vi varetager gerne opgaver inden for tagrenovering i Espergærde, så dit tag bliver så godt som nyt igen. 

Kontakt os allerede i dag for professionel tagrenovering i Espergærde. Du er velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så svarer vi tilbage hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 21 72 76 43 eller 26 81 35 63.

Udskiftning af tag - Tagkonstruktion