Tagrenovering i Humlebæk

Har du brug for tagrenovering i Humlebæk? Thøger Larsen & Søn tilbyder lægning af nyt tag samt renovering af det eksisterende.

Kontakt os

Thøger Larsen & Søn er specialister i tagrenovering i Humlebæk. Vi har flere års erfaring som tagdækkere, og vi garanterer arbejde på højt niveau. Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på tagrenovering i Humlebæk, er du velkommen til at kontakte os.
Vi vender hurtigt tilbage med et tilbud til en konkurrencedygtig pris.

Få lagt nyt tag i Humlebæk

Overvejer du at få renoveret eller udskiftet dit tag i Humlebæk? Thøger Larsen & Søn er dine lokale tageksperter i Nordsjælland. Vi har gennem årene specialiseret os i tagrenovering i Humlebæk. 

Vi kan arbejde med en del forskellige tagtyper, som blandt andet tegl-, skifer-, og tagpaptag. Er der behov for en tagrenovering i Humlebæk, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud til konkurrencedygtige priser. Vi arbejder for åben kommunikation og høj falig kvalitet, som er for os er opskriften på et tilfredsstillende samarbejde for begge parter. 

Er du interesseret i høre mere om mulighederne for tagrenovering i Humlebæk, er du velkommen til at kontakte os.

Vi udfører tagdækning i Humlebæk

Med flere års erfaring i branchen har vi oparbejdet en stor ekspertise i tagdækning i Humlebæk. Vi tilbyder næsten alle former for tagdækning i Humlebæk og kan sørge for, at du får lige præcis det tag, du ønsker. I forbindelse med tagdækning eller tagrenovering i Humlebæk tilbyder vi ligeledes rådgivning og sparring, så du føler dig velinformeret og kender mulighederne, der kan opfylde dine ønsker. 

At få udskiftet eller renoveret dit tag er altid en god investering, da det øger huset værdi. Skal du have et nyt tag, kan du i samme omgang få lagt efterisolering, som kan energioptimere din bolig. Vi ved, at beslutninger om tagarbejde sjældent bliver truffet fra den ene dag til den anden, og vi tilbyder derfor gerne vejledning, hvis du har brug for det.

Udskiftning af tag - Tagkonstruktion

Hvad er prisen på tagrenovering i Humlebæk?

Vi kan hjælpe med tagrenovering af tegl-, skifer-, tagpap- og fibercementtag samt flere andre tagtyper. Prisen på tagrenovering eller tagdækning i Humlebæk afhænger blandt af opgavens omfang. 

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Udfyld vores kontaktformular her på siden, så vender vi hurtigt tilbage. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 21 72 76 43 eller 26 81 35 63.