Nyt tag i Hillerød

Skal du have lagt nyt tag i Hillerød? Tømrer- og Snedkerfirmaet Thøger Larsen & Søn A/S er de rette eksperter til tagrenovering i Hillerød og resten af Nordsjælland.

Kontakt os

Skal du have nyt tag i Hillerød? Kontakt trygt Thøger Larsen & Søn: dine specialister i tagdækning og -renovering.
Vi er beliggende i Fredensborg, men kører ud til store dele af Nordsjælland, som blandt andet Hillerød, Hørsholm og Helsingør. Vi har flere års erfaring som tagdækkere, og vi arbejder hårdt for at give dig et flot og holdbart resultat.
Kontakt os i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med et nyt tag i Hillerød.

Tagrenovering i Hillerød

Overvejer du at få lavet en tagrenovering eller få lagt et helt nyt tag i Hillerød, så er du kommet til de rette. Vi kører ofte til Hillerød og varetager opgaver inden for tagdækning. Vi har flere års erfaring som professionelle tagdækkere, og vi arbejder hårdt for høj tilfredshed og service. Så skal du have nyt tag i Hillerød er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi lytter til dine behov, og vores erfaring gør det muligt for os at tilbyde kompetent rådgivning i forbindelse med både tagrenovering og udskiftning til et nyt tag i Hillerød. Vi ved, at det er en stor beslutning at træffe, og for de fleste en beslutning de kun skal træffe én gang i livet. Derfor kan der være brug for rådgivning i forhold til, hvilke løsninger der giver bedst mening. 

Er den nuværende tagbelægning helt slidt, vil vi anbefale, at du får lagt et nyt tag i Hillerød.

Udskiftning af tag - Tagkonstruktion

Kontakt dine eksperter

Er tagkonstruktionen tilstrækkelig solid og holdbar, kan du oftest nøjes med tagrenovering. Vi tilbyder at varetage arbejdet i forbindelse med tagrenovering i Hillerød. Vi kan hjælpe med alt lige fra ekstra isolering til montering af ovenlysvinduer. Vi er specialister i tagrenovering i Hillerød og omegn. 

Vi arbejder på åben kommunikation og høj faglig kvalitet, så du får et resultat efter dine ønsker, og så begge parter får et tilfredsstillende samarbejde. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om professionel tagrenovering i Hillerød.

Udskiftning af tag - nyt tag med røde tegl

Hvad er prisen på et nyt tag i Hillerød?

Vi kan hjælpe med tagdækning af tegl-, skifer-, tagpap- og fibercementtag samt flere andre tagtyper. Prisen på et nyt tag afhænger dels af typen og dels af, hvor stort taget er. 

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Udfyld vores kontaktformular her på siden, så vender vi hurtigt tilbage. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 21 72 76 43 eller 26 81 35 63.