Om os

Thøger Larsen & Søn – Tømrer- og snedkerfirma byder dig velkommen på denne hjemmeside, hvor du får det komplette overblik over vores ydelser og kompetencer. Du kan som kunde forvente at stifte bekendtskab med en velrenommeret håndværkervirksomhed, som har mange års erfaring i branchen. Vi har eksisteret siden 1982. I dag er det far og søn – Thøger og Martin – der driver virksomheden i fællesskab. Med udgangspunkt i vores værksted på Kratbjerg i Fredensborg løser vi opgaver i hele Nordsjælland.


Vi er din professionelle samarbejdspartner

Vi står til rådighed for dig, der leder efter en loyal og professionel håndværkervirksomhed. Vi kan klare enhver opgave – store som små. Til dagligt holder vi til i Fredensborg, men vi kører glædeligt ud til dig og løser din opgave til punkt og prikke.

Der er stort set ingen grænser for, hvilke opgaver vi kan løse inden for tømrer- og snedkerarbejde. Nedenfor får du et kort overblik over, hvad vi kan hjælpe dig med:

  • Tag (næsten alle former for tagdækning)
  • Vinduer (montering og renovering af langt de fleste vinduer)
  • Døre (vi hjælper dig med at sætte en ny dør i)
  • Hovedentreprise (vi tilbyder også hovedentreprise)
  • Andet (det meste inden for tømrer- og snedkerarbejde)
  • Søger du en ydelse, der ikke fremgår af ovenstående liste, skal du være meget velkommen til at skrive alligevel. Vi kan klare det meste!
Tømrerfirma Fredensborg - Martin Larsen

Tillid og kvalitet i højsæde

Vi sætter tillid og kvalitet i højsæde, da vi har et oprigtigt ønske om at glæde alle vores kunder. Vi forstår os på at overholde en deadline, og vi går aldrig på kompromis med det færdige resultat. Såfremt du er interesseret i at modtage et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på et vilkårligt tidspunkt. Vi er til stede på både mail og telefon, hvor vi sidder klar til at høre om dit projekt.
Thøger Larsen & Søn ser frem til at høre fra dig, og vi garanterer dig en god oplevelse. Vi kan varmt anbefale dig at kigge nærmere på vores referencer, hvor du bliver introduceret for, hvilke projekter vi tidligere har arbejdet med.

Tømrerarbejde i Nordsjælland - tømrer arbejder på væg