Nyt tag i Helsingør

Trænger du til at få lagt nyt tag i Helsingør? Tømrer- og Snedkerfirmaet Thøger Larsen & Søn A/S tilbyder tagrenovering og lægning af nyt tag i Helsingør og resten af Nordsjælland.

Kontakt os

Thøger Larsen & Søn er specialister i tagdækning i Helsingør og har flere års erfaring.
Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på et nyt tag i Helsingør, er du velkommen til at kontakte os. Vi vender hurtigt tilbage med et tilbud til en konkurrencedygtig pris.
Vi er et sikkert valgt hvis du ønsker arbejde udført af kvalitetsbevidste håndværkere.

Udskiftning af tag

Skal du have udskiftet dit tag, kan du med fordel kontakte os. Vi er specialister i tagdækning i Nordsjælland. Vi kan blandt andet lægge nyt tag i Helsingør med øje for solidt håndværk og fornuftige priser. 

Hvis dit tag er utæt eller slidt, kan det være på tide at udskifte taget. Her vil du i samme omgang kunne få efterisoleret din bolig, så du kan få en mere energioptimeret bolig. Vi monterer også gerne ovenlysvinduer, så du kan få mere naturligt lys ind i dit hjem. Dette kan virkelig gøre en forskel og give din bolig og indeklima et kæmpe løft. 

Skal du have nyt tag i Helsingør, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi er beliggende i Fredensborg, så vi kan hurtigt hjælpe dig med et nyt tag i Helsingør. Vi sørger for at lægge et tag, som er pænt og funktionelt i mange år fremover.

Tagrenovering i Helsingør

Har dit tag ikke brug for en udskiftning, men blot en renovering, så kan vi også være behjælpelige her. Vores erfaring og ekspertise i tagrenovering i Helsingør gør det muligt for os at arbejde med mange forskellige tagtyper. Hvad end du har et tegl-, skifer- eller tagpap-tag, så kan vi hjælpe med professionel tagrenovering i Helsingør.

Vi går op i åben kommunikation og høj kvalitet. Vi er stolte håndværkere, og det skal afspejle sig i vores arbejde. Det er opskriften på et godt og tilfredsstillende samarbejde mellem begge parter.

Prisen på nyt tag i Helsingør

Vi kan hjælpe med tagdækning af tegl-, skifer-, tagpap- og fibercementtag samt flere andre tagtyper. Prisen på et nyt tag afhænger dels af typen og dels af, hvor stort taget er. 

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Udfyld vores kontaktformular her på siden, så vender vi hurtigt tilbage. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 21 72 76 43 eller 26 81 35 63.