Hovedentreprise

Vi kan med stolthed i stemmen introducere dig for, at vi tilbyder hovedentreprise. Du kan som kunde opnå mange fordele ved at indgå en aftale om hovedentreprise. Vi står for det hele – fra første spadestik – så du kan gemme dine bekymringer væk. Du får en professionel samarbejdspartner, som sørger for at overholde en aftalt deadline og et aftalt budget.

Lad os stå for din hovedentreprise

Det vil være en stor ære for os at stå for din hovedentreprise. Nedenfor bliver du præsenteret for nogle af de mest attraktive fordele ved at vælge hovedentreprise:

  • Ansvar for at overholde budgettet
  • Ansvar for at overholde tidsplanen
  • Indgåelse af nødvendige kontrakter
  • Koordinering af forskellige underentreprenører

Således slipper du for at skulle tage kontakt til både murere, tømrer og elektrikere – det sørger vi for. Denne ydelse er særligt egnet til store og mellemstore byggeopgaver, hvor vi glædeligt bidrager med vores kompetencer.

Vi bevarer overblikket for dig, så du ikke skal bekymre dig for at miste overblikket. Du kan med andre ord føle dig helt tryg gennem hele byggeperioden. Vi garanterer dig, at byggeriet står færdigt til tiden, og vi sørger for, at kvaliteten er i højsæde. Det er med til at sikre et fantastisk resultat, som du kan stille dig tilfreds med.

Indhent tilbud på hovedentreprise

Det er ganske simpelt at indhente et tilbud på hovedentreprise. Det eneste du skal gøre er at kontakte os på mail eller telefon, hvor du bliver bedt om at beskrive dit byggeprojekt. I den anledning stiller vi nogle uddybende spørgsmål, hvorefter vi udarbejder et tilbud.

Der er kun gode grunde til at benytte sig af hovedentreprise. Føler du dig overbevist, vil vi glæde os til at høre fra dig. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har mange års erfaring, og vi er overbevidste om, at vi kan finde den rigtige løsning til dig.