Nyt tag Hørsholm

Thøger Larsen & Søn er specialister i tagdækning i Nordsjælland, og vi kommer jævnligt til Hørsholm. Har du brug for en pålidelig og erfaren tagdækker i Hørsholm, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vores priser er konkurrencedygtige og arbejde i højeste kvalitet.


Trænger dit tag til at blive udskiftet, er du kommet til det rette sted. Vi er dine lokale tageksperter i Nordsjælland. Med flere års erfaring som tagdækkere, giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud på et nyt tag i Hørsholm. Vi lytter til dine ønsker og rådgiver og vejleder dig gerne, så du kan få præcis det tag, du ønsker. 

Det kan være en god investering af få lagt nyt tag, da det er med til at forøge din boligs værdi. I forbindelse med tagdækning kan der også efterisoleres, så din bolig bliver mere energivenlig, hvilket også er med til at øge værdien på huset. 

Når taget skal udskiftes, er der også mulighed for at montere ovenlysvinduer, som kan give din bolig mere naturligt lys. Det er både godt for helhedsindtrykket af huset samt for indeklimaet. 

Vi kan arbejde med en række forskellige tagtyper, så du kan få præcist det tag, du går og drømmer om. Lad os hjælpe dig med et nyt tag i Hørsholm. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Professionel tagrenovering i Hørsholm

Er dit tag utæt eller slidt, men tagkonstruktion fortsat solid og holdbar, så kan det give mening at renovere taget frem for at udskifte hele taget. 

Vi tilbyder professionel tagrenovering i Hørsholm. Vi har med flere års arbejde i branchen solid erfaring med tagdækning i Nordsjælland. Vi sørger for, at dit tag bliver stærkt igen, og kan holde i flere år fremover. Vi kan hjælpe med tagrenovering i Hørsholm ved de fleste tagtyper. 

Udskiftning af tag - Tagkonstruktion

Prisen på nyt tag i Hørsholm

Vi kan hjælpe med tagdækning af tegl-, skifer-, tagpap- og fibercementtag samt flere andre tagtyper. Prisen på et nyt tag i Hørsholm afhænger både af tagtypen og af hvor mange m2, taget er.

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Udfyld vores kontaktformular her på siden, så vender vi hurtigt tilbage. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 21 72 76 43 eller 26 81 35 63.