Vinduer

Thøger Larsen tømrer og snedkerfirma beskæftiger sig med vinduer af enhver art. Vi monterer og renoverer langt de fleste vinduer, og vi hører til blandt de dygtigste på markedet. Har du brug for en hjælpende hånd, vil vi aldrig være mere end ét opkald eller én mail væk.

Montering og renovering af vinduer

Montering og renovering af vinduer hører til blandt vores kernekompetencer. Vores ydelser er henvendt til den kvalitetsbevidste forbruger, som sætter pris på et professionelt og kompromisløst resultat.

Vi mener, at alle danskere fortjener pæne og velholdte vinduer. Velholdte vinduer er først og fremmest med til at sikre et perfekt udsyn, ligesom det er med til at skabe lys i en bolig. Skal du sælge din bolig, vil det også være en stor fordel, hvis vinduerne fremstår pæne og velholdte.

Vi har mange års erfaring med at arbejde med vinduer. Har du brug for hjælp til opsætning af nye vinduer eller istandsættelse af eksisterende vinduer, kan vi hjælpe dig. Du kan tilmed få hjælp til at finde de perfekte vinduer til din bolig. Du kan forvente professionel rådgivning, hvor der tages hensyn til dine personlige behov og ønsker.

Opsummeret kan vi tilbyde følgende:

  • Istandsættelse af eksisterende vinduer
  • Opsætning af nye vinduer

Disse ydelser er henvendt til både private forbrugere og virksomheder.

Lad os klare det hele – Anmod om et tilbud

Vi kan klare det hele vedrørende opsætning og vedligeholdelse af vinduer, så du ikke skal foretage dig andet end at nyde resultatet. Du kan selvfølgelig anmode om et tilbud på den ønskede ydelse. Det kan du gøre ved at skrive eller ringe til os.

Hvad end der er tale om et større eller mindre projekt, så står vi klar. Vi har en overordnet intention om at gøre alle vores kunder tilfredse – ved at fokusere på høj kvalitet, professionel kundehåndtering og konkurrencedygtige priser.