Døre

Vi er specialister i udskiftning og istandsættelse af døre, hvorfor du trygt kan overlade din opgave til os. Der kan være mange gode grunde til at få udskiftet eller istandsat sine døre, hvilket du måske også har fået øjnene op for.

Vil du forkæle din bolig med nye døre, så er vi klar til at rykke ind. Det kræver de rigtige kompetencer og den rigtige ekspertise at montere og vedligeholde døre. Det er netop her, hvor vi kommer ind i billedet, da vi har udført disse typer opgaver i adskillige år.

Thøger Larsen – Udskiftning og istandsættelse af døre

Hvad end du skal have udskiftet en eller flere dør(e), vil vi selvfølgelig gerne bidrage med vores enestående kompetencer. Vi har erfaring med mange forskellige dørtyper, så vi kan med al sandsynlighed også hjælpe dig. I første omgang bidrager vi med rådgivning, så vi i fællesskab kan sammensætte en løsning, der lever op til dine krav, ønsker og ikke mindst budget.

Vi kan naturligvis både udskifte og istandsætte døre, så du kan frit vælge mellem vores mange ydelser. En praktisk og velfungerende dør er selvfølgelig et must-have, så du kan gå fra et rum til et andet. En dør skal dog ikke blot være praktisk – den skal også være flot og moderne. Såfremt dine døre er misligholdte og nedslidte, vil det påvirke det samlede indtryk af din bolig – og dermed også værdien.

Kontakt os og hør mere

Vil du vide mere om, hvad vi kan hjælpe dig med, kan du kontakte os. Som bekendt kan vi hjælpe dig med at montere nye, energirigtige vinduer, ligesom vi kan istandsætte dine gamle vinduer. Vi hjælper med alt fra opmåling til montering, så du kan koncentrere dig om at klare dine pligter.

I vores daglige arbejde med udskiftning og istandsættelse af døre, lægger vi særlig stor vægt på energirigtighed, kvalitet og sikkerhed, som er nogle af de vigtigste elementer. Er du interesseret i at høre mere, så anmod om et tilbud.