Andre ydelser

Thøger Larsen tømrer og snedkerfirma er din lokale samarbejdspartner fra Fredensborg. Under vores ydelser bliver du introduceret for, at vi arbejder med tage, vinduer, døre og hovedentreprise, men vi kan også bidrage med mange andre ydelser.

Alt i tømrer- og snedkerarbejde

Der er stort set ingen grænser for, hvad vi kan tilbyde, når det handler om tømrer- og snedkerarbejde. Vi betragter vores arbejde som vores helt store passion, hvorfor vi altid finder en løsning, der stemmer overens med dine krav og ønsker.

Det er ikke afgørende, om du skal have løst den ene eller den anden opgave. Vi klarer det hele, og vi afslutter ikke et projekt, før det er hundrede procent gennemført. Vi er perfektionistiske i vores daglige arbejde og vil derfor ikke acceptere fejl og mangler.

Vi er eksperter i nedenstående:

  • Renovering
  • Snedkerarbejde
  • Tømrerarbejde
  • Isolering
  • Ombygning
  • Tilbygning

Indgår du et samarbejde med os, kan du være helt sikker på, at opgaven bliver løst til perfektion. Vi beskæftiger dygtige tømrer og snedkere, som vil elske at tage sig af dit projekt. Hvad end du skal have udført en større eller mindre opgave, kan du få professionel assistance. Som hovedregel kan vi hjælpe med det hele – så hvad venter du på?

Interesseret i et tilbud? Skriv eller ring i dag

Såfremt du er interesseret i at modtage et tilbud, kan du skrive eller ringe til os. Vi er altid klar på nye udfordringer, hvorfor vi selvfølgelig også kan hjælpe dig. Du får tilsendt en samlet pris på den ønskede opgave, hvor du vil være sikret kvalitet for alle pengene.

Søger du professionel tømrer- og snedkerarbejde i et overkommelige prisleje, vil vi helt sikkert være de rigtige til at løfte din opgave.